DANAS NA MLADOSTI – KARLOVAC NA GRADSKOM STADIONU, BORIS PERKOVIĆ DEBITIRA NA KLUPI ZELENIH:

U zaostaloj utakmici 11.kola 3.HNL Središte naši seniori danas će na Gradskom stadionu ugostiti Karlovac s početkom utakmice u 16 sati i bez gledatelja sukladno mjerama zaštite od koronavirusa. Zelene će prvi put voditi novi trener Boris Perković koji je jučer odradio i prvi trening s svojom novom momčadi. Nakon treninga Perković je za klupsku Facebook i web stranicu iznio prve dojmove po dolasku na klupu Zelenih i očekivanja od predstojećih prvenstvenih iskušenja.
– Prvi dojmovi o Mladosti su vrlo pozitivni, od igrača, Uprave, uvjeta rada do ukupne atmosfere u klubu, koja je jako dobra što je važno jer znamo što je Petrinja prošla u zadnje vrijeme. Sve je jako dobro i s velikim elanom krećemo u ono što sve zajedno čeka – kazao nam Perković koji nije imao previše vremena za upoznavanje momčadi jer sutra već slijedi sraz s Karlovcem koji je ovog proljeća doživio pravi preporod pod trenerom Sretenom Ćukom. S takvom ocjenom Karlovca suglasan je i novi trener Zelenih.
– Karlovac je jako dobro posložena i vođena momčad i zaslužuje puni respekt, no mi imamo svoje ciljeve i očekivanja od te i utakmica koje slijede. Mladost mora skupljati bodove, zato sam tu i uvjeren sam da ću napraviti posao, kao što sam ga napravio u drugim klubovima koje sam vodio – ističe Perković, koji je jesenas vodio Hrvatski Dragovoljac s kojim je proslavio jesenski naslov prvaka Druge HNL. Ranije je, među ostalim, vodio Dinamo iz Odranskog Obreža, Croatiju iz Hrastja, Stupnik i zagrebačku Dubravu. Svoju novu momčad imao je prilike vidjeti na djelu u Vrbovcu u subotu kada su Zeleni ubilježili prve proljetne bodove.
– Na toj utakmici u Vrbovcu i na današnjem treningu skupio sam puno informacija o igračima i momčadi. U Vrbovcu je to bilo jako dobro u cjelini, no neke detalje, pogotovo u obrani, moramo poboljšati kako bi mogli ostvarivati ciljeve koji su pred nama. Nemamo puno vremena, igramo u zgusnutome rasporedu tako da moramo biti i strpljivi oko nekih promjena koje ćemo izvršiti kako bi igra bila na nivou koji želim – ocjenjuje novi strateg Zelenih kojem nakon Karlovca slijedi još jedno iskušenje u svega nekoliko dana po preuzimanju klupe naših seniora. U Petrinju, nakon Karlovca, stiže i krapinski Zagorec, zacijelo jedna od trenutno najjačih momčadi lige. No, prvo treba ‘riješiti’ Karlovac, stoga poželimo treneru Perkoviću i igračima dobro izdanje u sutrašnjem ogledu i svu sportsku sreću!

By GSNK M

Leave a Reply