MLADOST – KARLOVAC 0:5

28.KOLO MEĐUŽUPANIJSKE LIGE SREDIŠTE, ČETVRTAK, 26.SVIBNJA, STADION MLADOSTI, SUDAC: JOSIPOVIĆ (KRIŽ). POMOĆNICI: ANIĆ I BIĆANIĆ.

STRIJELCI: 0:1 – Turkalj (27), 0:2 – Matuzić (30), 0:3 – Matuzić (44), 0:4 – Turkalj (65), 0:5 – Capan (78).

 

Mladost  0

Logo1

Kovačević – Džakula, Rastovac, Tomić (od 46.Raič), Filipović, Perušić – Gamberger, Krsnik (od 66.Kolić), Maglaić – Gršić, Hamzagić. TRENER: Josip Šeperac.

 

Karlovac    5

NK_Karlovac

Demirović (od 73.Jukić) – Capan (od 79.D.Rakocija), Magdić, M.Rakocija, Peretin – Jaković (od 67.Bukva), Mićunović, Veselić (od 65.M.Turkalj), A.Turkalj – Šetafančić (od 65.Čakarić), Matuzić. TRENER: Sanjin Lucijanić

 

Još jedna prvenstvena igra ‘mačke i miša’, s našom juniorskom ekipom u seniorskoj konkurenciji poigrao se kvalitetom i širinom kadra snažniji suparnik. Ovaj put ‘nakantao’ nas je Karlovac bodren od dvadesetak svojih ‘Gademzija’ koji su naš stadion vratili duh nekih dobrih, starih vremena kada su ovdje dolazile stotine suparničkih navijača. Prisutnost karlovačkih tifoza jedino je što je od odudaralo od klasičnih izdanja  Zelenih ovog proljeća na našem stadionu. Opet smo držali ‘nulu’ dok suparnik nije dostigao ‘radnu temperaturu’, a onda je uslijedio potop. Antonio Turkalj načeo nas je u 27.minuti iz solo akcije, niz golova je nastavio Matuzić snažnim i preciznim šutem sa dvadesetak metara, a potonji je stavio ‘točku na i’ prvog dijela iskoristivši odbijanac po projektilu Štefančića za laganu egzekuciju već svladanog Kovačevića. Naši u prvom dijelu bez mogućnosti da ugroze gol na suprotnoj strani.

GademziGADEMZI NA PETRINJSKOM STADIONU Gostujući navijači stvorili su atmosferu koja je podsjetila na dobra stara vremena kada su tribine bile punije

Trener gostiju Lucijanić donio je na odmoru odluku da počne se izmjenama najboljih igrača po četvrtom golu koji je i stigao u 65.minuti zahvaljujući raspoloženom Turkalju. Bez obzira na nedovoljnu agresivnost i čvrstinu Zelenih, Antonio Turkalj u nekoliko je navrata pokazao da mu je mjesto u nekom višem rangu natjecanja, svakako spada među najbolje igrače koji su ove sezone ‘gazili’ petrinjski travnjak. Nakon izlaska iz igre Štefančića, Matuzića, Jakovića, a kasnije i spomenutog Turkalja, splasnuo je pritisak Karlovca na naš gol i do kraja gledali su se neuspjeli pokušaji s obje strane da se organizira suvisla akcija.

Karlov

ZELENI SU PROTIV ČVRSTOG I DOBRO POSLOŽENOG SUPARNIKA TEŠKO DOLAZILI DO USPJELIH AKCIJA: Gršić okružen ‘plavo-bijelim’ bluzama

Ipak u 78.minuti Capan je izveo sjajan solo prodor i plasirao loptu iz blizine u mrežu Zelenih. Tako je doživljen još jedan težak poraz, ali poraz koji uglavnom odražava zbivanja na travnjaku. Slijedi, u 29.kolu, još jedan težak ispit za Zelene,  na naš stadion u nedjelju stiže Mladost iz Zaboka, momčad iz vodećeg kvarteta lige. (26.5.)

By GSNK M

Leave a Reply