Osvrt na prvih petnaest dana 2024. godine 🌟

S ponosom dijelimo sa svima što smo postigli u prvih 15 dana 2024. godine! Iza Škole nogometa su već intenzivna natjecanja i nezaboravni sportski trenuci.

Započeli smo sa Choco Cup-om u Petrinji, gdje smo organizirali turnir u 4 kategorije s ukupno 53 ekipe. Na Moslavić Kupu naši Prstići ostvarili su sjajne rezultate, dok su Limači 2013. godišta igrali na Banić Kupu, predstavljajući nas s odličnom igrom.

Prošli vikend smo bili ponosni sudionici Šampion junior Cupa u Sarajevu. Naše četiri generacije (U-15, U-14, U-13 i U-12) su se natjecale s velikim entuzijazmom. Posebno se istaknula momčad 2010. godišta, osvojivši 4. mjesto uz glasnu podršku ostalih igrača, roditelja i trenera.

Želimo se zahvaliti našim vrijednim donatorima: Caffe baru Motus, Lovra čišćenju, Zagorac d.o.o., gospodinu Zoranu Preradoviću, predsjedniku Kluba Igoru Orioviću, Željku Dujmiću i naravno roditeljima naše djece, bez čije podrške ovo ne bi bilo moguće.

Danas već kreću pripreme naših kadeta i juniora. Posebno čestitamo kadetima Škola nogometa GSNK Mladost Petrinja koji su se plasirali u finale 1. HMNL Središte futsal prvenstva igrajući za MNK Petrinjčica. Od 10 igrača koji su postigli ovaj uspjeh, njih 8 trenira u našem klubu, što nas čini iznimno ponosnima.

Hvala svima na podršci, a veselimo se novim izazovima i uspjesima koji nas očekuju u nastavku sezone! ⚽ 💪 #ŠkolaNogometa #SportskiUspjesi #PonosniRoditelji

FOTO: Igrači, treneri i vodstvo našeg kluba sudjelovali su na Šampion junior Cupu u Sarajevu i iskoristili prigodu posjetiti legendarni stadion NK Željezničara na Grbavici  

By GSNK M