Članovi Skupštine NK Mladost iz Petrinje održali Izvještajnu skupštinu

Članovi Skupštine Nogometnog kluba Mladost iz Petrinje održali su Izvještajnu skupštinu kluba na kojoj su jednoglasno usvojeni Plan i program rada i Financijski plan za 2023. godinu, izvijestio je Portal 53.

Isto tako verificirani su odnosno zamijenjeni neki članovi Skupštine koja broji 35 članova i to umjesto Stipe Jurića, Ivana Vrbika, Igora Ognjenovića, Envera Morine i Ivana Begića novi članovi su Ivan Lovrić, Ivica Vidović, Ivica Mioković, Davor Kunert i Mirfad Duraković.

O planovima za iduću godinu direktor Davor Ivić, između ostalog je naveo: „Treba obaviti početak priprema za proljetni dio sezone natjecanja 2022./23., za sve selekcije kluba analizirati igrački kadar i dovesti odgovarajuća pojačanja za seniorsku momčad, pratiti logistički i pomagati rad voditelja „Škole nogometa“ i trenera u svim selekcijama mladeži, krenuti izgradnjom novih prostora za „Školu nogometa“, pripremiti se za licenciranje kluba jer će od ove sezone krenuti licenciranje za Treću ligu, kao i pripremiti seniorsku momčad i sve u klubu za mogućnost ostanka u Trećoj nogometnoj ligi – Centar i to staviti kao jedan od najbitnijih prioriteta kluba.“

Isto tako, što se tiče seniorske momčadi u tijeku su dogovori za odigravanje utakmica tijekom pripremnog razdoblja koje će početi 15. siječnja iduće godine sve do nastavka prvenstva Treće nogometne lige – Centar koje će startati 26. veljače.

Također, obratio se i predsjednik Igor Oriović, koji je tu funkciju preuzeo u srpnju ove godine: „Tendencija je bila da više koristimo našu djecu i naše igrače iz regije, odnosno Siska, Petrinje, Gline, i ne znam kada se zadnji puta dogodilo da je kompletna momčad, osim jednog igrača, vratara, da su svi dečki iz ovog našeg kraja. Mi djece imamo, mi igrača imamo, moramo stvarati naše igrače i s tim našim igračima ćemo napredovati, što se i pokazalo. Da smo mogli bolje u ovoj sezoni, mogli smo, a da smo mogli i lošije, mogli smo i lošije.“

Uz to pohvalio je i „Školu nogometa“ gdje je prisutan veliki broj djece i kvalitetan rad trenera u svim uzrastima, navodi Portal 53 u izvješću urednika i novinara Ivice Miokovića.

By GSNK M