U sedmoj pripremnoj utakmici, posljednjoj pred početak prvenstva Treće nogometne lige – Centar, nogometaši petrinjske Mladosti gostovali su u Sv.Ivanu Zelini kod prvenstvenog suparnika momčadi Zeline od koje su bili bolji 2:0, izvijestio je Portal 53.

Već u 5. minuti Petrinjci su došli do izgledne prigode kada je Marović odlično poslužio Perića na domaćem petercu koji je glavom skrenuo loptu tik uz samu vratnicu, a domaći su uzvratili u 12. minuti kada se Ljubičić probio po desnoj strani i ubacio loptu pred vrata do Ovčara čiji je pokušaj iz blizine uspješno blokiran. U 15. minuti Karamatić je za domaće pokušao i iz slobodnog udarca s 18 metara, ali gostujući vratar Gugec uspješno je izbacio loptu izvan igrališta, dok je u 26. minuti, nakon akcije Ovčara i Vidaka na rubu kaznenog prostora loptu uspješno ukrotio. Nakon toga, u 37. minuti, gosti su uspjeli poentirati kada je Lovrić izveo slobodni udarac s lijeve strane na suprotnu gdje je na peterac utrčao Vranić i zakucao loptu u suprotni kut.
Na početku drugog dijela, u 51. minuti, gosti su došli i do drugog pogotka kada je Baniček s lijeve strane, s poprečnog ruba igrališta, ubacio loptu u sredinu kaznenog prostora do Cerjaka koji je naciljao uz vratnicu lijevi kut vratara Picaka. Šest minuta kasnije za domaće je Karamatić još jednom pokušao iz slobodnog udarca s 20 metara, ali ovaj puta za malo je prebacio vratnicu, a onda su u samo dvije minute, 74. i 75., gosti ozbiljno zaprijetili kada su u brzoj akciji sudjelovali Cerjak, Perić i Čajani ispred kojeg je domaći vratar Klepac bio za sekundu brži, dok je u drugoj akciji Cerjak pronašao Čajanija u trku po lijevoj strani, ali lopta je prohujala tik uz suprotnu vratnicu. U samom finišu domaći su izveli dvije gotovo istovjetne akcije, u 79. i 85. minuti, kada se oba puta Đonlić, na lijevoj strani, našao iza gostujuće obrane i u prvom slučaju pogodio vratnicu od koje se lopta odbila u polje, dok je u drugom gostujući vratar Gugec pravovremenim izlaskom s vrata spriječio dodavanje do usamljenog Colarića, izvijestio je novinar Portala 53 Ivica Mioković.

By GSNK M