Portal 53: Trnje porazilo Zelene na Gradskom stadionu

U šestoj pripremnoj utakmici za prvenstvo Treće nogometne lige – Centar nogometaši petrinjske Mladosti ugostili su momčad Trnja iz Zagreba, člana SuperSport Druge nogometne lige, od koje su poraženi 2:0, izvijestio je Portal 53.

Petrinjci su se gotovo cijelu utakmicu dobro nosili s drugoligašem, ali na kraju su ipak pokleknuli. Prvi su priprijetili gosti u 21. minuti kada se Miličević odlučio na udarac iz trka s 25 metara, ali lopta je prohujala tik uz vratnicu, a slično su uzvratili i domaći u 26. minuti kada je Marović dugom dijagonalom sa sredine igrališta na lijevoj strani pronašao Handanovića nakon čijeg je udarca lopta za malo preletjela vratnicu. U 30. minuti brzonogi Santana je još jednom pokušao za goste dobrim udarcem s 25 metara, ali pucao je ravno u naručje domaćeg vratara Gugeca i onda je četiri minute kasnije izveo slalom koji je okončan prekršajem na 20 metara odakle je iz slobodnog udarca Kovčić pred domaćim vratima pronašao Miličevića koji je naciljao donji desni kut domaćih vrata.

U drugom dijelu, u 55. minuti, na desnoj strani kombinirali su Tepić i Perić nakon čijeg je ubačaja gostujući vratar Vujinović nekako uspio ukrotiti loptu ispred same crte, dok su najizgledniju prigodu domaći imali u 66. minuti nakon još jedne duge dijagonale sa sredine igrališta, ovaj puta Baničeka, do Perića u sredini kaznenog prostora, ali poslao je loptu pokraj samih vrata i onda su u finišu, u 89. minuti, gosti potvrdili pobjedu kada se Ćosić izborio za poziciju na rubu kaznenog prostora i zakucao loptu pod vratnicu vratara Gugeca.

Novu provjeru Mladostaši će imati u srijedu, 16.08.2023., kada će na Gradskom stadionu, od 17.30 sati, ugostiti slovensku momčad Bela Krajina iz Črnomelja, člana Regionalne Ljubljanske lige, izvijestio je novinar Portala 53 Ivica Mioković.

FOTO: Detalj iz sraza na Gradskom stadionu s drugoligašem Trnjem

 

By GSNK M