Nakon pet odigranih jesenskih kola došlo je do promjene trenera naših seniora, Uprava kluba odlučila je da Ivicu Vidovića na toj poziciji zamijeni Milan Matanović. Matanović će voditi Zelene u 6.kolu kada gostuju Gaju u Maču, ali ne u nedjelju, 24.rujna kako se trebalo igrati prema rasporedu, već u utorak, 26.rujna zbog zamolbe Gaja. Nije se promijenila jedino satnica, početak je na Igralištu Gaja u 17 sati.
Novi strateg Zelenih u trenerskoj je karijeri vodio, među ostalim, sisačku Segestu, Polet iz Buševca i TŠK iz Topolovca, a već je bio trener i u našem klubu. Matanovića čeka gust i težak raspored, nakon gostovanju Gaju, na Gradski stadion 30.rujna stiže Vrapče. Zatim se u tjednu putuje u Zagreb na gostovanje Maksimiru, a 7.listopada kraj Petrinjčice gostuje krapinski Zagorec.
Ivica Vidović i u ovom je mandatu, kao i u prethodnome dok se klub natjecao u 4.HNL Središte podskupina B, ostavio dubok trag. U oba slučaja preuzimao je Zelene u teškim okolnostima, uspješno gradeći momčad i igru te, što je najvažnije, uspio klub ostaviti u ligi. U tekućoj sezoni momčad je u prvih pet kola zabilježila tri poraza (Tondach, Dinamo Odranski Obrež, Kurilovec), remi (Lučko) i pobjedu nad Ponikvama na Gradskom stadionu.

By GSNK M